“C-Men”, njesia elitë antiterror në rrugët e Londrës

03/08/2016 00:00

Mes trupave që u shtohen patrullimeve rrugore në Londër, si kundërpërgjigjie ndaj kërcënimeve terroriste, është edhe njësia speciale elitë e Scotland Yard.

Bëhet fjalë për njësinë e quajtur “C-Men”, të armatosur deri në dhëmbë, të maskuar dhe të përgatitur për çdo situatë.

Kjo njësi zbarkoi në qytetin britanik me motoçikleta, makina, varka dhe helikopterë. Bëhet fjalë për 600 trupa të ndara në njësi veprimi në zonat më të populluara dhe të gatshëm për të ndërhyrë në çdo moment.

FOTO GALERI
1/19

Top Channel