Si do jetë bota në vitin 2036 sipas amerikanëve

28/06/2016 00:00

Është viti 2036. Njerëzit e klonuar do të ecin mbi tokë, inteligjenca artificiale do të jetë në krye të korporatave më të madha dhe pica do të shpërndahet me dron.

Është e vështirë për t’u imagjinuar për disa, por për pjesën më të madhe të amerikanëve të cilët janë bërë pjesë e sondazhit se si do të jetë bota pas 20 vitesh këto janë krejtësisht të mundura.

Pjesë e sondazhit janë bërë 2, 088 shtetas amerikanë në moshë madhore të cilëve u është kërkuar që të bëjnë parashikime se si do të jetë e ardhja e botës në vitin 2036.

Shumica e pyetjeve ishin përreth evoluimit të teknologjisë dhe rolit të saj në jetën tonë.

FOTO GALERI
2/11
Parate fizike do zhduken

Top Channel