Gjembaçët e vegjël duke pirë gji

02/06/2016 00:00

Nga natyra, përveçse gjembaçë, iriqët janë edhe shumë të kujdesshëm që të shmangin rrezikun dhe kontaktet me kafshë të tjera dhe me njeriun.

Megjithatë, në Shtetet e Bashkuara dikush ja ka arritur që të filmojë një nënë iriqe duke u dhënë gji të vegjëlve të vet.

Pas disa sekonash, nëna e kupton se dikush po e filmonte dhe fsheh me trupin e vet të vegjlit e saj.

Top Channel