Një fëmijë dhe dy qen labrador përfshihen në një ‘garë’ se kush ulëret më shumë. Në një video të filmuar nga babai i fëmijës, tregohen fillimisht qentë që lehin me njëri-tjetrin, duke nisur edhe betejën mes tyre.

E teksa dy qentë vazhdojnë të lehin, atyre u bashkohet dhe vogëlushi vetëm 5 muajsh që përpjek duart dhe mundohet të ulërasë gjithashtu.

Top Channel