Jo të gjitha vizitat në një klub striptize kanë përfundim të lumtur për vizitorët.

Një grup të rinjsh, në bashkëpunim me një klub të njohur striptizmi në Las Vegas të Shteteve të Bashkuara, menduan të organizojnë një surprizë “tmerruese” për vizitorët.

Klientët futen në dhomën private të striptizmit të shoqëruar nga vajza që kishin zgjedhur. Në kërcim e sipër, vajzat u vidhen shikimit të tyre dhe në skenë del një zombie-striptiste.

Reagimi i klientëve ka qenë i ndryshëm, por me një të përbashkët; tmerrin.

Top Channel