Kur vjen puna të Hallouini, truket janë nga më të ndryshmet dhe nuk pyetet fare për moshën. Dhe pikërisht për këtë, një çift ka vendosur të bëjë një truk në një mbrëmje së fundmi për këtë festë.

Të veshur si një grua dhe një burrë, kur ata realisht janë një burrë e një grua. Në fillim të mbrëmjes gruaja ishte veshur si burri dhe burri si gruaja. Ndërsa në fund të saj burri ishte veshur si burrë dhe gruaja si grua. Ata kanë shpërndarë foton online në Frank Reddit ku shkruajnë: Unë dhe gruaja ime ndërruam kostumet, dhe të gjithë u tmerruan.

Postimi është parë plot 2.4 milionë herë, pasi me të vërtetë që çifti nuk njihej se kush ishte burri e kush gruaja.

FOTO GALERI
1/2

Top Channel