Bibidi-Bobidi-Bu! Fustani i vërtetë i Hirushes

22/10/2015 00:00

Një nga momentet më magjike të filmit të Disney tashmë është bërë i vërtetë. Është pjesa ku Hirushja shndërrohet nga rrobat e saj të vjetra në një princeshë të vërtetë.

Belinda Christie nuk kishte nevojë për një zanë për krijimin e saj të frymëzuar nga Hirushja. Ajo përdori thjesht mjeshtërinë e saj si rrobaqepëse.

Studentja nga Utah ka krijuar një fustan të stilit të filmit të Disney të vitit 1950, që transformohet me një rrotullim dhe me dorë.

Top Channel