Dita e “Back to the Future” është sot

21/10/2015 00:00

Është data 21 tetor 2015. sot është dita kur në filmin “Back to the Future” Marty McFly dhe dr. Brown arritën në Hill Valley pasi kishin udhëtuar nëpër kohë nga 1985.

2015 në film ishte me hoverboard që ecin vetë, lidhëse atletesh që lidhen vetë, drone dhe makina fluturese, por të mos harruar edhe helmetën metalike të çuditshme të Biff Jnr.

Por sa prej parashikimeve futuriste në filmin klasik fantastiko-shkencor, janë bërë të vërteta, dhe sa prej tyre ishin të gabuara apo nuk u krijuan kurrë?

Parashikimet që kanë dalë

Teknologjia e veshur
Filmat 3D
Komunikimi me video call
Mikrovala

Parashikimet që nuk kanë dalë

Hoverboards
Makinat fluturese
Lidhëse këpucësh që lidhen vetë
Udhëtimi në kohë
Dominimi i faksit

FOTO GALERI
1/8

Top Channel