Avioni i shpëton për mrekulli rrufesë

21/10/2015 00:00

Një ndjekës i rrufeve në Australi ka kapur momentin kur një avion i ka shpëtuar për mrekulli stuhisë në Qantas. Avioni po ulej në aeroportin e Sidnejt në momentin që është goditur nga rrufeja.

Ndjekësi i rrufeve, Daniel Shaw tha se mendoi se dritat e rrugesë ishin një milje larg avionit. Moti në Australi është bërë i paqëndrueshëm këto ditë, ndërkohë që dhe më herët dy persona janë goditur nga rrufeja.

Top Channel