90 sekonda për të formuar tre kube të Rubikut nën ujë (VIDEO)

29/08/2015 00:00

Shumica e njerëzve nuk mund të mbajnë frymën më shumë se një minutë nën ujë, e jo më të zgjidhin me sukses kubin e Rubikut. Por një notar profesionist i bën të dyja në të njëjtën kohë, dhe madje përfundon tre kuba Rubiku.

Marius Solaat Rodland, 18 vjeç, nga Norvegjia është filmuar teksa ka zgjidhur me sukses tre kuba të Rubikut, në një kohë shumë të shpejtë: një minutë e 30 sekonda.

Top Channel