“Shqipëria ime”, nga Vunoi në Jal dhe Ngjipe

07/08/2015 00:00

Udhëtimi i rubrikës “Shqipëria ime”, këtë javë u ndal në fshatin e vjetër të Vunoit dhe plazhet e Jalit e të Ngjipesë.

Ndiqni në video reportazhin e gazetares Ornela Islami dhe operatorit Erjon Kadillari.

Top Channel