Rikthehet cikli i reportazheve “Shqipëria Ime”

17/07/2015 00:00

Cikli i reportazheve “Shqipëria Ime” rikthehet në këtë edicion të shtatë për të na sjellë imazhet e disa prej pikave turistike më të bukura të vendit, së bashku me traditën e pasur shqiptare, kulinarinë dhe trashëgiminë tonë kulturore.

Reportazhi i parë sjell udhëtimin mes maleve e fshatrave që lidhin Beratin me Përmetin, banjot termale të Benjës dhe rafting në ujërat e Vjosës.

Përgatitur nga gazetarja Ornela Islami

Top Channel