Gervinho ka kërkesa të “çmendura”, bllokojnë transferimin tek Al Jazira

30/05/2015 00:00

Edhe pse javë më parë, zyrtarë të Romës kishin deklaruar arritjen e një marrëveshje me Al Jazira-n për transferimin e sulmuesit Gervinho, tashmë duket se ky transferim është thuajse i pamundur.

Shkak janë bërë kërkesat tejet të ekzagjeruara të sulmuesit nga Bregu i Fildishtë. Mediat italiane kanë bërë të ditura faktet se pse Gervinho refuzoi të transferohej te Al Jazira.

Gervinho u kishte vënë disa kushte arabëve, duke u kërkuar një helikopter privat për transferimin e tij, një plazh privat për të dhe familjen e tij, si edhe një resort përrallor për familjen e tij. Sulmuesi gjithashtu kishte kërkuar dhe një numër të konsiderueshëm biletash avioni për të udhëtuar në Bregun e Fildishtë.

Kërkesat e “çmenduara” të sulmuesit kanë sjellë edhe bllokimin e transferimit, nga i cili Roma mund të përfitonte deri në 13 milionë euro.

Top Channel