Visar Zhiti, njohës i Vatikanit

09/02/2015 00:00

Visar Zhiti, si një ish i burgosur politik, ka spikatur që në ditët e
para të rënies së komunizmit si një personalitet i angazhuar në jetën
publike, shkrimtar i vlerësuar me disa çmime, ish-deputet i
PD-së,ish-minister Kulture gjithashtu, ka mbajtur nje funksionesh
publike dhe diplomatike gjithashtu.

I arsimuar edhe ne Fakultetin Teologjik ne specialitetin per “Paqen ne bote”, gjate periudhes qe ka sherbyer si diplomat ne Rome, Visar Zhiti tregoi edhe ne kete seance degjimore njohjen e thelle te marredhenieve 500-vjeçare me Vatikanin, ndersa deklaroi se misioni i tij do te jete sherbimi me rigorozitet ndaj shtetit dhe popullit shqiptar, veçanerisht per te percuar prane selise se shenjte harmonine tone fetare.

Top Channel