“Shqipëria Ime”, Shëngjergji, Petrela e Preza

06/02/2015 00:00

Cikli i reportazheve “Shqipëria ime” nis rrugëtimin e tij në këtë edicion të gjashtë, për të sjellë bukuritë e vendit në stinën e dimrit. Reportazhi i parë ju fton në një udhëtim në Shëngjergj, Petrelë dhe Prezë.

“Shqipëria Ime” do të sjellë çdo të premte peisazhet e mrekullueshme, pjesë të trashëgimisë kulturore, kulinarinë dhe traditën tone.

Përgatitur nga gazetarja Ornela Islami dhe operatori Erjon Kadillari.

Top Channel