Për çfarë ta përdorim fustanin e nusërisë së ish-gruas

21/11/2014 00:00

Në vitin 2009, Kevin Cotter u divorcua pas 12 vitesh martesë nga bashkëshortja e tij. Ai e pyeti ish-gruan nëse do e merrte me vete fustanin e nusërisë, por ajo i tha: “Bëj çfarë të duash me të!”

Duke mos e diskutuar fjalën e ish-partneres, Kevin bëri çfarë deshi me këtë fustan dhe publikoi një libër të quajtur “101 përdorime të fustanit të nusërisë së ish-gruas sime”.

Libri përmban plot 256 faqe dhe më poshtë mund të shikoni se për çfarë është përdorur fustani.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel