Fotot e mëposhtme tregojnë disa burra indianë të cilët shpenzojnë vite për të rritur mustaqet e tyre aq shumë sa i takojnë në tokë dhe në këtë mënyrë mund të paraqiten denjësisht në Festivalin e Mustaqeve që mbahet çdo vit pranë lumit Pushkar.

Konkurrentët u grumbulluan ditën e mërkurë për të marrë pjesë në festivalin që zgjat 5 ditë dhe që tërheq plot 300 mijë persona, mes të cilëve edhe shumë turistë.

Festivali i Mustaqeve nis me një garë devesh që pasohet nga muzikë dhe më pas nga gara për mustaqet më të gjata.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel