Sokol Avdiaj është 47 vjeç dhe në pamje të parë të jep përshtypjen e një banori të zakonshëm të kësaj zone. Pjesën më të madhe të kohës e kalon duke u kujdesur për bagëtinë, apo duke bërë punë të rënda krahu.

Së bashku me prindërit, ai jeton në një shtëpi modeste në fshatin Mash, një nga më të largëtit të rrethit të Tropojës.

Top Channel