“Shqipëria Ime” ndalet në Pogradec

07/08/2014 00:00

Udhëtimi i gazetares Ornela Islami dhe operatorit Eduart Grishaj, në serinë e reportazheve “Shqipëria ime”, është ndalur këtë radhë në Pogradec, Tushemisht, Drilon e Lin.

Ata iu propozojnë të shikoni vende të bukura, të ndjeni shijen e gatimeve tradicionale dhe, sigurisht, të prekni trashëgiminë e pasur kulturore.

Top Channel