SHBA, lokali ku nuk mund të hysh nëse nuk je i armatosur

03/07/2014 00:00

“Armët janë të mirëpritura dhe i lusim klientët që t’i mbajnë. Nëse do ju duhet t’i përdorni, duhet të jeni  të kujdesshëm”, thotë një tabelë në hyrje të lokalit “ Shooters Grill” që ndodhet në Kolorado.

Është një lokal ku kamarierët janë të parët që mbajnë armë, por si konpensim nuk shërbehen pije alkoolike.

“Kjo është një mënyrë jetese”, thonë pronarët e “Shooters Grill” Lauren, Jayson dhe Boebert.

Ky lokal në Rifle të Kolorados është një ambient ku armët jo vetëm lejohen, por janë të mirëpritura.

“Shooters Grill” ka ringjallur legjendën e “Far West”-it.

FOTO GALERI
1/5
SHBA, lokali ku nuk mund të hysh nëse nuk je i armatosur

Top Channel