Kur Iggy Azalea-s i del situata jashtë kontrollit

11/04/2014 00:00

Veç muzikës është e njohur edhe për linjat trupore, por edhe për energjinë që e karakterizon nëpër skenat ku këndon, energji që ndonjëherë shoqërohet me ndonjë incident të vogël…si ky më poshtë.

Iggy Azalea ishte viktimë e një incidenti të pakëndshëm gjatë koncertit në një bar në Los Anxheles. Gjatë performancës së saj, këngëtares i çahen tutat e ngushta që kishte veshur dhe ajo pa e vënë re vazhdoi performancën.

 

Top Channel