“31 shkrimtarët e shekullit”

18/03/2014 00:00

Vijnë në duart e lexuesit shqiptar “shkrimtarët e shekullit”. Rudina Xhunga sjell në botimin e saj më të ri, 31 intervista me emrat më autoritar të letërsisë dhe mendimit bashkëkohor.

Mes tyre, nobelistët që frymëzuan dhe ndryshuan botën e këtij shekulli.

Në parathënien e këtij libri, Edi Rama shkruan: “Një shfaqje për të mos u humbur!”

Libri i autores Rudina Xhunga bashkon për herë të parë për lexuesin shqiptar intervista të rralla të njerëzve që bëjnë bibliotekën e botës.

Top Channel