Gjimnazistët takime me politikanë

12/11/2013 00:00

Të përfshirë në nje projekt të prezences së OSBE-së për forcimin e rolit
të shoqërise civile në vendimmarrje 60 gjimnazistë të ardhur nga zona
të ndryshme të vendit kanë zhvilluar një sërë takimesh me politikane dhe
figura të tjera.

Te rinjte kane mundur te diskutojne me ministren e Arsimit Lindita Nikolla mbi problemet e ndryshme qe ka ky sektor.  

Pasqyrimi i ideve te tyre ne vendimmarrje eshte cilesuar prioritar nga ministrja qe e ruajti fokusin tek gjitheperfshirja e te rinjve ne kete proces. Gjimnazistet kane diskutuar edhe me perfaqesues te dikastereve te tjera siç edhe me perfaqesues nga shoqëria civile.

Ne perfundim ata jane takuar edhe me presidentin e Republikes, Bujar Nishani.

Top Channel