Aktoret porno, bamirësi për viktimat e Oklahomës

09/06/2013 11:00

Dy prej aktoreve më të njohura të filmave për të rritur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, kanë vendosur të përdorin “talentin” e tyre për të bërë bamirësi.

Aktoret e njohura me emrat e tyre të artit, Bonnie Rotten dhe Lucky Star, të pranishme në një panair të produkteve dhe filmave pronografikë në Florida, shpallën një nismë për të grumbulluar të ardhura për familjet e dëmtuara nga tornado e Oklahomës.

Fatkeqësia natyrore i kushtoi jetën 24 amerikanë dhe la të pastrehë me mijëra të tjerë, më parë gjatë muajit maj.

Rotten dhe Star, të cilave i janë bashkuar edhe disa aktore të tjera në nismën e tyre, ofrojnë për vizitorët e panairit një fshikullim për një dollar. ndërsa disa prej tyre janë shprehur të gatshme që të pranojnë raporte seksuale për ofertuesit më të mirë, për të rritur të ardhurat që do t’i shkojnë të mbijetuarve dhe familjeve të viktimave.

Një nismë e pazakontë, megjithatë në gjendje që të tregojë se humanizmi ekziston edhe në këtë botë për të rritur.

Top Channel