Janë publikuar në internet disa foto të modifikuara me Photoshop që tregojnë personalitete të famshme të politikës dhe artit si njerëz muskulozë.

Presidentit amerikan Barack Obama, kancelares gjermane Angela Merkel, presidentit rus Vladimir Putin dhe aktorëve si Johnny Depp, Charlize Theron apo Gwyneth Paltrow u janë shtuar muskuj për një konkurs online në faqen worth1000.com.

Më poshtë mund të shihni edhe fotot e Will Smith, Morgan Freeman dhe Meryl Streep.

Top Channel