Një grua teksane u habit jashtë mase kur pa një fantazmë në një nga fotot që kishte bërë rastësisht me telefonin e saj celular.

Marcella Davis i kishte bërë një fotografi nipit të saj në shkollë, por më vonë pa që në këtë foto shihej fantazma e një burri të veshur me kostum.

“Ishte diçka fantastike. Nuk u tremba aspak. Fantazmën ma vuri në dukje vajza sepse unë nuk di të merrem shumë me celularin. Nuk jam e trembur aspak. Më duket diçka e bukur”, tha Davis për ‘Houston Chronicle’.

Skeptikët thonë se ajo dhe vajza e saj kanë manipuluar foton me anë të një aplikacioni për smartphone të quajtur GhostCam, por Marcella Davis përgjigjet se nuk ia ka idenë gjërave të tilla.

“Ju betohem se fotoja është origjinale”, thotë Davis.

Top Channel