Claire Smedley është një 30-vjeçare britanike e cila me gjoksin e saj të madh për pak ka mbytur ish të dashurin e saj gjatë seksit dhe tashmë ka frikë se mund të rrezikojë edhe jetën e bashkëshortit.

Nëse kjo ju duket tepër e çuditshme, do të ndërroni mendje kur të mësoni se një gjoks i Claire-s peshon rreth 16 kilogramë.

“Të dashurin e parë për pak e mbyta dhe nuk dua që kjo gjë të ndodhë sërish. Jam shumë e kujdesshme me burrin. E bëjmë 5 herë në ditë dhe kam frikë se mos ndodh diçka e keqe. Mendoj se kam nivele të larta estrogjeni, për këtë arsye kam këtë gjoks kaq të madh dhe këtë dëshirë për seks”, shpjegon 30-vjeçarja për ‘The Sun’.

Claire rreshton anët negative të një gjoksi shumë të madh: “Më dhemb kurrizi, nuk mund të lidh këpucët dhe nuk mund të vrapoj pas fëmijëve. Nuk ka reçipeta për mua në dyqane dhe i bëj me porosi. Tërheq vëmendjen e meshkujve, por komentet e tyre janë shumë vulgare.”

Britanikja ka menduar një ndërhyrje kirurgjikale për reduktimin e gjoksit, por frika nuk e ka lejuar ta bëjë një gjë të tillë. Të paktën për momentin…

Top Channel