Gjithkush qe sheh kete komodine do te mendoje se ka nje histori dhe per kete arsye gjendet ende ne shtepine e pronarit.

Ne te vertete kjo eshte vecse nje komedine e hedhur ne plehra qe Fjorza dhe babai i saj e kane gjetur dhe do ta transformojne totalisht.

Per ta, gjithcka mund te riciklohet e te zere nje vend ne shtepi mjafton qe lenda e pare te jete material cilesor.

Kjo eshte nje pune qe Fjorzes i jep shume kenaqesi dhe mundohet te jete prezente ne cdo proces. Per kete ajo i njeh mire te gjitha veglat qe perdoren.

Tashme komodina ka marre tjeter pamje. Eshte bere nje pune me shume dashuri e perkushtim qe do ta kishte zili edhe nje marangoz.

Tashme qe sheh rezultatin Fjorza ka vendosur qe kjo komodine do te zere nje vend te rendesishem ne dhomen e saj!

Top Channel