3 ligjet, Topalli përsërit apelin

25/03/2013 00:00

Kryetarja e Parlamentit, Jozefina Topalli i ka bërë thirrje opozitës në Parlament që të votojë tre ligjet e njohura si “ligjet e integrimit”.

Kryeparlamentarja ka marrë nxitjen nga prezantimi i një dite më parë i Evis Kushe, si kandidate e Partisë Socialiste në Elbasan, e cila sipas saj rezulton ndër emrat e intelektualëve që firmosën peticionin për miratimin e tre ligjeve.

Topalli iu tha të mandatuarve të PS, që mesa duket do të jenë deputetët e rinj të kësaj force politike, se do të jenë ata që do të bëjnë të mundur miratimin e tre ligjeve.

Por ajo u shpreh gjithashtu se, dëshiron që të jenë deputetët aktualë që ta bëjnë të mundur këtë, ndaj dhe iu bëri sërish thirrje atyre për t’i votuar.

Top Channel