Mirditë, shpërthim në rezervuarin e Kacinarit

03/01/2013 00:00

Një sasi eksplozivi është vendosur gjatë natës në rezervuarin e ujit në
komunën e Kacinarit të Mirditës. Kjo ka sjellë dëme të mëdha e duke lënë
pa ujë të pijshëm të gjitha 7 fshatrat e kësaj njësie.

Lenda plasese dyshohet te jete e lloijit tritol ndersa policia nuk ka ende asnje te arrestuar per kete veper penale.

Kryetari i komunes Kacinar Petrit Bardhi i kontaktuar me telefon nga mediat tha se ngjarja tregon se kriminaliteti mbetet nje fenomen i rrezikshem, ndersa kerkoi me shume angazhim nga policia dhe prokuroria per gjetjen e autoreve.

Top Channel