Në det ka patur një ditë plot trafik peshqish. Një spektakël i cuditshëm
për pushuesit në një plazh, të cilët janë gjetur në mes të një fluksi
detar.

Menjëherë pushuesit kanë fiksuar momentet e jashtëzakonshme. Turma e peshqve shkonte drejt bregut me ritmin e dallgëve të detit.

Dukej sikur peshqit fluturonin pak mbi sipërfaqen e ujit dhe pastaj zhyteshin prapë, për të dalë prej andej për pak sekonda.

Top Channel