“Shqipëria Ime”: Bukuritë e pazbuluara të Vlorës

06/08/2012 20:50

Udhëtimi i “Shqipëria ime”, këtë të hënë u zhvendos në qytetin e Vlorës, një ndër vendet më të bukura turistike në vend.

Bukuritë e pazbuluara të kryqendrës së jugut dhe e gjithë hijeshia që të ofrohet riviera shqiptare u vendos në qendër të vëmendjes së reportazhit të përjavshëm të transmetuar të hënën, pas edicionit qendror të lajmeve.

Top Channel