Mbrojtja e konsumatorëve, konsensus në Kuvend

17/11/2011 00:00

Kuvendi nisi punen sot me betimin e deputetit me te ri qe merr mandatin.
Anduel Xhindi, iu shtua grupit parlamentar socialist pas dorezimit te
mandatit nga deputetja Ermelinda Meksi, e cila u zgjodh anetare e
Keshillit Mbikëqyres se Bankes se Shqiperise.

Anduel Xhindi eshte djali ish-deputetit socialist Fatmir Xhindi, i cili u vra ne nje atentat qe ende nuk eshte zbardhur.

Me pas kuvendi diskutoi dhe partite dhane konsensus per Ligjin qe parashikon Mbrojtjen e Konsumatoreve.
Aktualisht po vijon debate per nje Ligj per Mbrojtjen e Sistemit bankar ne Shqiperi.

Top Channel