NJOFTIM I RËNDËSISHËM I DIGITALB

07/11/2011 00:00

DIGITALB  njofton të gjithë abonentët e Platformës Satelitore se, prej mesnatës së 8 Nëntorit 2011, do të bëhet ndryshimi i frekuencave.

Për të marrë sinjalin nga frekuencat e reja, abonentët që kanë dekoder tw thjeshtë satelitor, duhet që ta heqin atë nga priza e ta vendosin sërish.

Ndërsa abonentët që kanë një dekoder HD, duhet vetëm që ta fikin dhe ndezin sërish me telekomandë.

Top Channel