Luanda, qyteti më i shtrenjtë i Gjirit

14/07/2011 19:25

Doha, kryeqyteti i Katarit, vendi më i pasur në botë, rezulton qyteti më pak i shtrenjtë i Gjirit për turistët e huaj.

Kështu thotë një raport mbi koston e jetesës të publikuar nga “Mercer”, ku është analizuar cmimi për ushqimet, transportin, banesën dhe veshjet në mbi 200 qytete të botës.

Luanda, kryeqyteti i Angolës, del cuditërisht në vendin e parë si qyteti më i shtrenjtë, ndërsa Karaci, në Pakistan, më ekonomiku në botë.

Top Channel