Rihanna testimonial e Armani

11/07/2011 19:35

Këngëtarja Rihanna do të jetë “testimonial” botërore e Emporio Armani Underwear e Armani Jeans për vjeshtë-dimër 2011/12.

Fushata e parë publicitare e realizuar me artisten që ka fituar këtë vit një Grammy Award dhe që ka shitur më shumë se 20 milionë disqe në botë, është shkrepur në New York.

Debutimi është parashikuar për në muajin shtator.

Top Channel