Durrës, identifikohet kufoma e gjetur në kanal

12/06/2011 09:50

Është identifikuar kufoma e gruas e gjetur në një kanal në Ishëm.

Trupi i pajetë i përket 29-vjeçares Rolanda Reship Kaja.

Kaja ishte e divorcuar dhe nënë e dy fëmijëve.

29-vjeçarja ishte larguar nga shtëpia më datë 5 qershor.

 

Top Channel