Zgjedhjet në Gjykatën Kushtetuese

04/06/2011 19:40

Ankesat për shqyrtimin e proçesit zgjedhor në Tiranë mund të përfundojnë në Gjykatën Kushtetuese për t’u shqyrtuar si një organ me kompetent.

Ky është sugjerimi që sjell ish anëtari i kësaj gjykate Kujtim Puto.

Ai analizon edhe çështjen e votave të hedhura gabim që dhe u numëruan dhe u pasqyruan në rezultatin që ndryshoi emrin e fituesit të Tiranës.

Për më shumë shiko kronikën.

Top Channel