Populli më gjumash në botë

29/04/2011 15:50

Sipas një studimi më të fundit, populli më gjumash në botë është Franca.

Francezët kanë një mesatare gjumi prej 8.5 orësh në natë dhe kalojnë rreth 2 orë në tavolinë gjatë ditës.

Meksika është vendi ku punohet më shumë (10 orë në ditë). Me punë kuptohet si puna e paguar ashtu edhe ajo që nuk paguhet (punët e shtëpisë).

Përsa i përket Europës, Belgjika është vendi më punëtor me 7 orë pune në ditë.

Top Channel