Kinezi që jeton në tubacion

24/04/2011 13:20

Një tubacion shkarkimi është prej një viti shtëpia e një burri kinez.

Mao Li e ka pajisur “shtëpinë” e tij me një dysheme prej druri dhe një derë.

Por, 30-vjeçari i cili mbledh kanaçe për të jetuar në Haiku, në jug të Kinës, së shpejti do të largohet nga streha e tij e pazakontë.

Një zyrtar i qytetit tha: “Do t’i gjejmë një shtëpi. Nuk mund të lejojmë që njerëzit të jetojnë në tubacionet e shkarkimit.”

 

Top Channel