Makinat që riparohen më lehtë

07/04/2011 17:55

Ndërsa shpenzimi për një makinë është i kushtueshëm për shumë njerëz, kostot e riparimit dhe konsumimi i karburantit është bërë një element që merret parasysh nga shumë blerës.

Një revistë e specializuar automobilistike, britanikja “Warranty Direct”, publikoi sot listën e 10 automobilave që mund të riparohen më lehtë, më shpejt dhe që kanë pjesët më të lira të këmbimit.

Të dhënat u morrën nga studimi i hollësishëm statistikave të ofruara nga shumë ofiçina apo kompani sigurimesh në disa vende europiane.

Ky është klasifikimi i makinave më lehtësisht të riparueshme
Marka            Viti i prodhimit
1. Peugeot 207        2006
2. Fiat Panda        2004
3. Peugeot 206 cc    2000-07
4. Volksëagen Polo    2005
5. Renault Clio        2005
6. Ëolksëagen Beetle    1999
7. Smart Four Four    2004-07
8. Volvo S40        2004
9. Peugeot 107        2005
10. Mercedes SLK    1996-2004

Top Channel