Britanikët, turistët më të këqinj

01/04/2011 11:10

Britanikët janë turistët më të këqinj në botë.

Ky përfundim ka dalë nga një studim i realizuar nga Skyscanner.

Një listë me 10 kombësi që përmbledh sjelljet më të këqia të turistëve, përsa i përket dehjes dhe prishjes së rendit publik, britanikët zënë vendin e parë të ndjekur nga amerikanët.

Ndërsa spanjollët janë turistët që lënë më pak bakshishe kur vizitojnë vendet e huaja.

Top Channel