Cdo ditë e më shumë po zbulohen ushqime që janë të shëndetshme për meshkujt.

Ja se çfarë duhet të konsumojnë ata:


Brokoli
lufton qelizat kancerogjene. Tek meshkujt jep efekt në parandalimin e kancerit të prostatës.


Peshku
ka shumë proteina dhe duke qenë se meshkujt kanë nivele më të larta kolesteroli se femrat, konsumimi i tij bën të mundur uljen e nivelit të kolesterolit.


Hudhrat
ndihmojnë në uljen e kolesterolit dhe kjo gjë ndikon në punën e mirë të zemrës. Gjithashtu, studimet tregojnë se hudhrat ulin probabilitetin e kancerit të prostatës. Për këtë, këshillohet të konsumohen edhe domatet.

Ndërsa vezët ndihmojnë në forcimin e flokut.

Top Channel