Topalli: Gratë, forcë e madhe

08/03/2011 11:05

Nënkryetarja e Partisë Demokratike, Jozefina Topalli ka organizuar një pritje për gratë në Pallatin e Kongreseve.

Gjatë fjalës së saj, kryetarja e Kuvendit i ka uruar gratë e pranishme për 8 marsin, duke i cilësuar ato si një forcë të madhe të shoqërisë.

“Vitet e fundit është bërë shumë për gruan në cdo qytet të vendit. Të përulemi për sakrificat, kontributin dhe angazhimin e grave në shoqërinë shqiptare”, ka deklaruar Topalli.

Top Channel