Harta që shfaq Shqipërinë si “Resident Evil”

19/02/2011 15:25

Një dizenjues bullgar, i quajtur Yanko Tsvetkov, publikoi sot në të përditshmen “Daily Telegraph”, hartën e paragjykimeve.

Ai bëri një sondazh për opinionin që kanë fqinjët ndaj vendeve që kanë pranë dhe nxorri një paragjykim komik, që përkufizon çdo shtet. Përcaktimet e hartës ishin këto:

Ballkani Perëndimor, përshi Shqipërinë – “Resident Evil”
Rumania dhe Bullgaria – “Dracula”
Itali e Veriut – “Republika Italiane”
Sardenja – “Berlusconia”
Siçilia – “Somali”
Kalabria – “Etiopi”
Turqia – “Gjel Deti”
Zvicra – “Bankomat”
Franca – “Njerëz me Erë”
Gjermania – “Pornografi e pistë”
Spanja – “Meksikë”
Portugalia – “Brazil”
Britania e Madhe – “Mumje”
Rusia – “Komunistë”
Irlanda – “St.Patricks”
Islanda – “Wikileaks”
Kanadaja – “Vegjetarianë”
Afrika Qëndrore – “AIDS”
Kina – “Supermarket”
Brazili – “Komunistë liberalë”

Top Channel