Sherri në Kuvend, reagon SHBA e BE

12/02/2011 20:05

Në një deklaratë të përbashkët Ambasada e Shteteve të Bashkuara dhe Bashkimi Europian shprehin shqetësim të thellë për sjelljen e pahijshme të disa anëtarëve të Parlamentit gjatë seancës së fundit.

“Populli shqiptar – thuhet në deklaratë – pret që deputetët të sillen më maturë, në mënyrë të veçantë në këtë situatë të krijuar, duke demonstruar respekt për koleget për kolegët dhe për institucionin e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë”.

“Mosmarrëveshjet mes palëve duhet të zgjidhen përmes debatit konstruktiv dhe dialogut”, përfundon deklarata.

Top Channel