Kjo javë, ideale për të nisur një fëmijë

10/02/2011 17:30

Të gjithë ato çifte që janë duke planifikuar të bëjnë një fëmijë, duke nisur nga dita e nesërme dhe java në vazhdim, do të kenë një interval ideal për të “përmbushur misionin”.

Në fakt, një fëmijë i ngjizur nga nesër dhe për disa ditë më pas, ka shumë gjasa që të lindë në datën magjike 11/11/11.

Duke nisur nga 11 shkurti deri në 11 nëntor, janë fiks nëntë muaj, aq sa duhet për t’u zhvilluar një foshnje, por shpesh herë, fëmijët lindin disa ditë përpara se të mbushet fiks muaji i nëntë.

Përsa i përket horoskopit, një fëmijë që do të lindë në 11 nëntor 2011 do të jetë i shenjës së akrepit.

Top Channel