Google e FB kërkojnë blerjen e Twitter

10/02/2011 10:20

Drejtuesit e FB dhe Google kanë pasur bisedime paraprake në muajt e fundit me Twitter për të studiuar mundësinë e blerjes së këtij rrjeti social.

Lajmin e bën të ditur “Wall Street Journal”.

“Bisedimet deri tani nuk kanë sjellë asgjë. Por, duket se vlera që e Twitter është 8 deri në 10 miliardë dollarë”, tha një burim.

 

Top Channel