Ngrica mbulon gjysmën e planetit

03/02/2011 10:25

Kjo hartë tregon se si është Bota sot: gjysma e Hemisferës Veriore e mbuluar nga dëbora dhe ngrica.

Al Gore ka thënë kohët e fundit se ngrohja globale po shkakton më shumë dëborë dhe ngricë.

Kjo hartë, në të cilën dëbora mbulon shumë hapësirë duke filluar që nga bregu perëndimor i Kanadasë deri në brigjet lindore të Kinës, i jep të drejtë ish-zëvendëspresidentit amerikan.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel