Djali i Beckham i përkushtohet baletit

02/02/2011 10:05

Djali i vogël i David dhe Victoria Beckham nuk do të ndjekë hapat e babait të famshëm futbollist, por ka një pasion të madh për baletin.

Cruz Beckham shoqëroi kushërirën e tij në një orë baleti dhe i pëlqeu aq shumë sa vendosi të regjistrohej në kurs.

Edhe pse është i vetmi djalë i grupit thuhet se Cruz po ecën shumë mirë.

Prindërit e tij janë të kënaqur që djali i tyre ka gjetur diçka për të cilën ka pasion dhe po e mbështesin në këtë rrugë.

Top Channel